Velkommen til L’AMOURBOX

Couple Love Box
Couple Love Box

Lagerstatus: På lager

229,00 DKK
Med Couple Love Box får du 5 fine produkter som er perfekt til en romantisk weekend med din partner. Værdi på over 650 kr.
229,00 DKK
Minimumsværdi 600kr. - ingen binding

Detaljer

The One Stimulator Womanizer Womanizer Liberty

I boksen får du verdens førende erotiske legetøj til hende i hånden. Nemlig Womanizer One, som giver orgasmer efter kun få minutter. Denne stimulator skaber et vakuum omkring klitoris og er en fantastisk oplevelse! Obs. Womanizer One er et prøvepro- dukt og holder officielt 30 minutter og kan herefter ikke oplades igen.  

Trusser med perler l’amourbox

Trusser med perler er bedst kendt fra den scene i Sex & City, hvor Samantha får dem i gave, og løber op af 11 etager med dem på. Disse fine røde trusser synes vi er super sexede og helt sikkert et hit til Valentinsdag. Vi har tilmed lavet dem selv, så det er L’AMOURBOX’s første produkt. Vi krydser fingre for I kan lide det. 

Oral Lip Gloss 14 ml Bijoux Indiscrets

Vi har fundet denne fine lipgloss fra Bijoux Indiscrets og bare rolig, det er ikke en helt normal lipgloss. Den kan nemlig lidt udover det sædvan- lige. Kort efter den påføres vil du mærke en varm/kold effekt og den vil giv dine læber mere volume og elasticitet. Det er en perfekt følelse til kys og kærtegn. Produktet er uden parabener og kan både bruges af ham og hende.

Masturbator Dorcel

Selvom Valentinsdag måske umid- delbart er henvendt til kvinden, synes vi at det er en skam, for der skal også være forkælelse til ham! Det er jo trods alt en fejring af kærligheden! Derfor har vi fundet denne skønne masturbator, som nemt kan bruges sammen. 

Light My Fire sachet Bijoux Indiscrets

Vi har en enkelt prøve med fra Bijoux Indiscrets på en varmende massageolie med noter af mørk chokolade og citrus. Denne massa- geolie er drøj i brug og skal nok give både dig og din partner varmen.

@lamourbox.dk

i virkeligheden (altså på instagram)

frontend/lamour/default/template/page/html/footer.phtml