Velkommen til L’AMOURBOX

Shop

 • L'AMOUR Egg

  L'AMOUR Egg

  Vores første sexlegetøj! Ja du læste rigtigt. Vi har udviklet vores første produkt og vi er meget stolte! Tag chancen og lad din partner opleve en anderledes slags kontrol med vores L’AMOUR Egg! Det vibrerende æg med fjernbetjening har en overflade af blød silikone, er body-safe og føles behagelig på huden. L’AMOUR Egg har en ekstra kraftfuld vibration med hele 12 vibrations- indstillinger og er vandtæt.

  Pris: 499,00 DKK

  Special Price 199,00 DKK

 • Longer Play Gel

  Longer Play Gel

  Specielt tilbud til dig som nyt medlem.
  Tilføj Longer Play Gel, for kun

  Pris: 99,00 DKK

  Special Price 29,00 DKK

 • 3 stk. Tenga æg

  3 stk. Tenga æg

  Tenga ægget er et populært legetøj til både self-pleasuring og til par. Tilføj glidecreme i ægget og mærk de bølgende teksturer give dig intens nydelse.

  Pris: 99,00 DKK

  Special Price 79,00 DKK

 • Heart Vibrator

  Heart Vibrator

  Specielt tilbud til dig som nyt medlem.
  Tilføj Rianne S - Heart Vibrator, for kun

  Pris: 349,00 DKK

  Special Price 99,00 DKK

 • We-Vibe

  We-Vibe

  Vi er utrolig stolte over, at vi har fået mulighed for at få verdens bedst kendte parvibrator - Nemlig We-Vibe. We-Vibe kom første gang til verden i 2008 og blev hurtigt rigtig populær grundet dens patenteret C-Shape, der gør at den vibrere på klitoris, g-punkt og penis samtidig med at man har sex. Så bliver det vidst ikke meget bedre! Den kan naturligvis også bruges alene, så det er ikke noget must kun at bruge den med din partner. Der medfølger batteri, så det er bare at komme i gang med at prøve verdens førende brand for parsexlegetøj.

  Pris: 399,00 DKK

  Special Price 179,00 DKK

 • Women on Top

  Women on Top

  Efter 12 bokse har vi efterhånden haft ret mange produkter med i L’Amourbox, men intet andet produkt har været så smukt og elegant som “Heart” fra Rianne S. Den genopladelige klitorisvibrator har 10 forskellige hastigheder og vibrationer, og er i medicinsk silikone. ”Heart” kan nemt bruges alene, med en partner og både før og under sex. Et tip er at få din partner til langsomtat føre den rundt på din krop og til sidst med fokus på klitoris, med forskellige vibrationer. Når du køber boksen bliver du samtidig medlem af L'Amourbox.

  Pris: 229,00 DKK

  Special Price 199,00 DKK

 • Bijoux x L'Amourbox - Limited Edition

  Bijoux x L'Amourbox - Limited Edition

  L'Amourbox x Bijoux Indiscret - Bondage the Vegan way. Tassel Choker. Vi synes dette halsbånd er det perfekte sammenspil af et flot og forførende look, som faktisk også kan bruges som en fin pisk. Handcuffs. Super elegante håndjern som nemt kan kombineres med Tassel Choker.

  Pris: 399,00 DKK

  Special Price 199,00 DKK

@lamourbox.dk

i virkeligheden (altså på instagram)