Velkommen til L’AMOURBOX

Shop

 • Couple Love Box

  Couple Love Box

  Med Couple Love Box får du 5 fine produkter som er perfekt til en romantisk weekend med din partner. Værdi på over 650 kr.

  Pris: 229,00 DKK

  Special Price 179,00 DKK

 • Under Lock and Key

  Under Lock and Key

  Bondage har i de sidste år sneget sig ud af de mørke kældre og ind i rigtig mange pars soveværelser, og det vil vi gerne fejre. Derfor denne boks, der indeholder lidt til enhver smag, så er det bare om at finde ud af, hvem der skal tage styringen og hvem der skal slippe kontrollen, for bondage handler om meget andet end lænker og låse; det handler om tillid og leg, det handler om at mærke sig frem og bruge sanserne. Er du klar til at give slip?
  229,00 DKK
 • L’Amourbox - Mon amour

  L’Amourbox - Mon amour

  Trusser med perler er bedst kendt fra den scene i Sex & City, hvor Samantha får dem i gave, og løber op af 11 etager med dem på. Disse fine røde trusser synes vi er super sexede og helt sikkert et hit til Valentinsdag. Vi har tilmed lavet dem selv, så det er L’AMOURBOX’s første produkt. Vi krydser fingre for I kan lide det.
  75,00 DKK
 • Women on Top

  Women on Top

  Efter 12 bokse har vi efterhånden haft ret mange produkter med i L’Amourbox, men intet andet produkt har været så smukt og elegant som “Heart” fra Rianne S. Den genopladelige klitorisvibrator har 10 forskellige hastigheder og vibrationer, og er i medicinsk silikone. ”Heart” kan nemt bruges alene, med en partner og både før og under sex. Et tip er at få din partner til langsomtat føre den rundt på din krop og til sidst med fokus på klitoris, med forskellige vibrationer. Når du køber boksen bliver du samtidig medlem af L'Amourbox.
  229,00 DKK
 • Romp Free Stimulator - Orgasmegaranti

  Romp Free Stimulator - Orgasmegaranti

  Romp er et helt nyt mærke, som vi eksklusivt er de første i Skandinavien til at forhandle! Grunden til at vi synes du skal have Romp, er netop fordi den benytter ”Pleasure Air Technology”. Den er patenteret, og den mest effektive måde man som kvinde kan opnå orgasme på. Vi håber også det er tilfældet for dig! Selve modellen som du finder heri hedder Romp Free. Dette er en lille og diskret model, der nemt kan gemmes væk eller tages med på farten. Stimulatoren er genopladelig,100% vandtæt og har 10 forskellige intensiteter, så I kommer ikke til at kede jer! Kan nemt bruges både med eller uden din partner.

  Pris: 199,00 DKK

  Special Price 149,00 DKK

 • Frisky Summer Love

  Frisky Summer Love

  Sommeren er over os, og selvom det har været en skøn sommer, synes vi der mangler lidt, for at gøre den helt perfekt. Derfor har vi lidt af en udfordring til jer i denne boks, som med sikkerhed vil både være sjov og ophidsende. Vi håber I bliver glade for vores Augustboks!

  Pris: 229,00 DKK

  Special Price 179,00 DKK

@lamourbox.dk

i virkeligheden (altså på instagram)

Her i disse Corona tider har de fleste af os lidt mere tid til hjemmehygge og forkælelse ❤️ Med den nyeste boks handler det i høj grad om at give og tage kontrol i hjemmet 😉vi håber i synes om den 🙏 God fornøjelse og undskyld forsinkelserne med boksen, men det hele har trukket lidt ud pga. Corona🙈 #lamourbox #takecontrol #hjemmehygge #nyboks #blivudfordret #romantik
Øv, hvor er det bare træls med alt det Corona 😩 Det har også gjort at vi er blevet lidt forsinket og derfor først sender den næste boks tirsdag-onsdag i næste uge 😟 Det må i virkelig undskylde, men vi har været nødt til at pakke på skift for at undgå smitte. Dog er der heldigvis ikke så lang tid til næste uge ❤️ #lamourbox #forsinket #dummecorona #forårsnart #kærlighed #hygge
Hello Spring! 🌿 De fleste af os forbinder grøn med foråret, men vidste du at mange af os også forbinder det med sundhed, lykke, energi, fornyelse, maskulinitet og meget andet. Hvad forbinder du det med? ❤️ #springiscoming #deterikkecoronaviruspåbilledet😂 #lamourbox #visendersnart #nyboks #kærlighed #forår
Måske du var en af de heldige som fik et blindfold i den seneste boks? Et blindfold er egentlig super simpelt, men det kan virkelig gøre en forskel når man ikke kan se mere og kun mærke og høre sin partner. Har du fået prøvet det? Faktisk kan den kombineres med den kommende boks som vi sender om små 2 uger ❤️ #blindfold #takecontrol #givkontrol #sanserne #mærkefter
Har du prøvet We-Vibe? Vi er spændte! Hvad synes du? #wevibe #parvibrator #parsexlegetøj #lamourbox