Velkommen til L’AMOURBOX

Shop

 • Couple Love Box

  Couple Love Box

  Med Couple Love Box får du 5 fine produkter som er perfekt til en romantisk weekend med din partner. Værdi på over 650 kr.
  229,00 DKK
 • Under Lock and Key

  Under Lock and Key

  Bondage har i de sidste år sneget sig ud af de mørke kældre og ind i rigtig mange pars soveværelser, og det vil vi gerne fejre. Derfor denne boks, der indeholder lidt til enhver smag, så er det bare om at finde ud af, hvem der skal tage styringen og hvem der skal slippe kontrollen, for bondage handler om meget andet end lænker og låse; det handler om tillid og leg, det handler om at mærke sig frem og bruge sanserne. Er du klar til at give slip?
  229,00 DKK
 • Women on Top

  Women on Top

  Efter 12 bokse har vi efterhånden haft ret mange produkter med i L’Amourbox, men intet andet produkt har været så smukt og elegant som “Heart” fra Rianne S. Den genopladelige klitorisvibrator har 10 forskellige hastigheder og vibrationer, og er i medicinsk silikone. ”Heart” kan nemt bruges alene, med en partner og både før og under sex. Et tip er at få din partner til langsomtat føre den rundt på din krop og til sidst med fokus på klitoris, med forskellige vibrationer. Når du køber boksen bliver du samtidig medlem af L'Amourbox.
  229,00 DKK
 • Tilkøb Romp Free Stimulator - Orgasmegaranti

  Tilkøb Romp Free Stimulator - Orgasmegaranti

  Eksklusivt hos L'Amourbox. Genopladelig Stimulator med Orgasmegaranti og nu til halv pris til dig som nyt medlem.

  Pris: 199,00 DKK

  Special Price 99,00 DKK

@lamourbox.dk

i virkeligheden (altså på instagram)