Velkommen til L’AMOURBOX

Shop

 • L'AMOUR Egg

  L'AMOUR Egg

  Vores første sexlegetøj! Ja du læste rigtigt. Vi har udviklet vores første produkt og vi er meget stolte! Tag chancen og lad din partner opleve en anderledes slags kontrol med vores L’AMOUR Egg! Det vibrerende æg med fjernbetjening har en overflade af blød silikone, er body-safe og føles behagelig på huden. L’AMOUR Egg har en ekstra kraftfuld vibration med hele 12 vibrations- indstillinger og er vandtæt.

  Pris: 499,00 DKK

  Special Price 149,00 DKK

 • Bijoux x L'Amourbox - Limited Edition

  Bijoux x L'Amourbox - Limited Edition

  L'Amourbox x Bijoux Indiscret - Bondage the Vegan way. Tassel Choker. Vi synes dette halsbånd er det perfekte sammenspil af et flot og forførende look, som faktisk også kan bruges som en fin pisk. Handcuffs. Super elegante håndjern som nemt kan kombineres med Tassel Choker.

  Pris: 399,00 DKK

  Special Price 249,00 DKK

 • Romp Free Stimulator - Orgasmegaranti

  Romp Free Stimulator - Orgasmegaranti

  Romp er et helt nyt mærke, som vi eksklusivt er de første i Skandinavien til at forhandle! Grunden til at vi synes du skal have Romp, er netop fordi den benytter ”Pleasure Air Technology”. Den er patenteret, og den mest effektive måde man som kvinde kan opnå orgasme på. Vi håber også det er tilfældet for dig! Selve modellen som du finder heri hedder Romp Free. Dette er en lille og diskret model, der nemt kan gemmes væk eller tages med på farten. Stimulatoren er genopladelig,100% vandtæt og har 10 forskellige intensiteter, så I kommer ikke til at kede jer! Kan nemt bruges både med eller uden din partner.
  199,00 DKK
 • We-Vibe

  We-Vibe

  Vi er utrolig stolte over, at vi har fået mulighed for at få verdens bedst kendte parvibrator - Nemlig We-Vibe. We-Vibe kom første gang til verden i 2008 og blev hurtigt rigtig populær grundet dens patenteret C-Shape, der gør at den vibrere på klitoris, g-punkt og penis samtidig med at man har sex. Så bliver det vidst ikke meget bedre! Den kan naturligvis også bruges alene, så det er ikke noget must kun at bruge den med din partner. Der medfølger batteri, så det er bare at komme i gang med at prøve verdens førende brand for parsexlegetøj.

  Pris: 399,00 DKK

  Special Price 179,00 DKK

 • Heart Vibrator

  Heart Vibrator

  Heart Vibrator

  Pris: 349,00 DKK

  Special Price 149,00 DKK

@lamourbox.dk

i virkeligheden (altså på instagram)