Velkommen til L’AMOURBOX

Kundeservice

Skønt vi sælger boxe er vores kundeservice bestemt ikke firkantet!

Hos L’AMOURBOX går vi rigtig meget op i, at du skal føle dig tryg og have en god oplevelse, når du blive abonnent hos os. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig.

Vi anbefaler, at du kigger rundt på vores FAQ-side, hvor du kan finde svar på de mest hyppigt stillede spørgsmål. Har du ikke fundet svar eller fået hjælp til dit problem, er du altid velkommen til at skrive til os på xo@lamourbox.dk eller på vores livechat. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe dig - og vi gør det med et smil!

Du kan fange os på livechatten 10-12 og 15-17

Vi bestræber os på at besvare alle e-mailhenvendelser inden for få timer i åbningstiden.

NB: Mellem jul og nytår (d. 27.-1. januar holder telefonen lukket, men du er altid velkommen til at skrive en mail til os og vi vil svare tilbage hurtigst muligt). 

Diskretion

L'AMOURBOX sætter stolthed i, at alt kommer til at foregå diskret. Vi har stor erfaring med romantisk udstyr og har derfor helt styr på diskretionen.
På din netbank kommer der til at stå, at betalingen er trukket fra L'AMOURBOX Aps.
Forsendelsen vil ligeledes være brun, diskret og, modsat indholdet, helt vildt kedelig. Afsenderen bliver L'AMOURBOX ApS.

Levering

L'AMOURBOX bliver leveret med DAO eller Bring og begge metoder koster 19 kr.

Du modtager et Track & trace nummer fra DAO/BRING når din L'AMOURBOX er på vej. Enten på mail eller på SMS. Ligeledes modtager du en notifikation når din L'AMOURBOX er klar til afthentning.,

Hos L'AMOURBOX har vi en leveringstid på mellem 1-2 dage fra den dag boksen bliver afsendt.


Betaling

ALTID SIKKER BETALING!

Hos L'AMOURBOX kan du bruge følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, & JCB. 
Alle betalinger sker gennem en sikker SSL forbindelse, der krypterer alle dine data, hvilket betyder at vi på intet tidspunkt kan se dine personlige betalingsoplysninger. Alle priser på siden er inklusiv dansk moms (25%) og er angivet i DKK (danske kroner).

Betalingskort
Betaling med kort sker gennem en SSL forbindelse, der krypterer alle personfølsomme oplysninger, så hverken vi eller tredjemand kan se disse oplysninger, det er meget vigtigt for os at du altid kan føle dig sikker når du betaler med kort. Når din ordre er blevet registreret i vores system, vil beløbet blive "sat til side" på din konto, men pengene vil først reelt blive trukket på din konto, når vi har afsendt din ordre. Ved tilbageførsel af penge, vil dette ske til samme kort som du har betalt med. Der er ingen gebyr for dig som kunde, i forbindelse med betalinger med betalingskort.

Sikker betaling via Nets Danmark A/S
Altid sikker betaling med Nets / Teller som sikre dig den sikreste betalingsform der findes i Danmark og 100% sikkert.

Returret

Har du fortrudt dit køb  har du 14 dages fortrydelsesret og de 14 dage starter fra den dag, hvor du modtager din første L’AMOURBOX. Fortrydelsesretten skal altid omfatte 7 arbejdsdage. Er du i tvivl, kan du altid læse mere om vores handelsbetingelser her: www.lamourbox.dk/handelsbetingelser

Kontakt os altid inden du sender noget retur. Send en mail på xo@lamourbox.dk. Skriv dit ordrenummer i emnefeltet - så er du sød :-).

Der kan gå op til en uge før vi med sikkerhed har modtaget din retturvare. Vurdere vi at din vare er intakt, tilbagefører vi beløbet for produktet til det kort eller den konto, som produktet er betalt fra. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ikke tilbagebetale dig pengene til en anden konto.
Vi tilbagefører pengene indenfor 14 dage efter modtagelse af returvarer.
Vær opmærksom på, at der kan gå 7-10 hverdage fra vi modtager din pakke til at behandlingen er gennemført. Du vil altid modtage en mail fra os, når vi har modtaget og behandlet dit produkt.
Vær opmærksom på, hvis vi tilbagefører penge til et Mastercard eller Visa Electron kan der gå op til 28 dage, før du kan se pengene på din konto - dette er noget der er ønsket fra Mastercard og Visa Electrons side og derfor ikke noget, vi kan gøre noget ved. Er du i tvivl, så kontakt din bank.
Vurderer vi at din returvarer har været åbnet og ikke kan tages retur, sender vi dig et betalingslink, og du skal derfor selv betale for at få dit produkt retur på et håndteringsgebyr på 49 DKK som betales forud for levering.

For at du kan kræve din returret, skal følgende krav være opfyldt:

- Produktet er i samme stand som da du modtog det.
- Ved brudt emballage bortfalder returret på ALLE intime produkter, da værdiforringelsen i disse tilfælde er 100%.
- En god huskeregel: Ville du selv købe det produkt du sender retur? Er svaret nej, er der stor sandsynlighed for at vi heller ikke tager det retur.
- Produktet skal sendes retur med alt tilhørende materiale. Dvs. produktet, ledninger, emballage samt andet der måtte følge med.

Vær opmærksom på at du gerne må prøve ikke-intimt lingeri på, såsom kjoler og korsetter, så længe du hverken skader emballage eller produkt. Du må ikke åbne og prøve intimt lingeri, såsom g-strenge, sæt hvor g-strenge er inkluderede, bodystockings, strømper og strømpebukser, catsuits samt alle produkter i Latex, læder og lak. Prøves og åbnes disse, bortfalder din retturet. 

Produkter der bliver vurderet som defekte af kunden og ved gennemgang af L'AMOURBOX ApS konstatere at der er tale om manglende opladning, forkerte batterier, benyttet I vand som ikke er vandtætte e.l. vil ikke blive udskiftet da det er kundens ansvar at læse manual før brug. Ved gennemgang af returprodukter sammenlignes eksisterende produkter på L'AMOURBOX ApS’ varelager hvor det vil kunne afklares om produktet has mistet sin værdi og derfor ikke kan returneres. Hvis kunden ønsker produktet sendt retur tilbyder L'AMOURBOX ApS at sende produkter retur mod et håndteringsgebyr på 39 DKK som betales forud for levering. I tilfælde af produktet er defekt indenfor garanti perioden vil den bliver udskiftet med en ny model. I tilfælde af modellen ikke føres mere vil et tilsvarende produkt blive tilbudt. 

Som det også vil fremgå på din returlabel skal din pakke returneres til denne adresse: 

L'AMOURBOX ApS / ALPI
Kumlehusvej 1B
4000 Roskilde

Returneres din varer til vores kontoradresse, vil den komme retur til dig og du skal selv stå for returporto til den korrekte adresse.

Reklamation

Er din vare derimod defekt, så giver vi 24 måneder reklamationsret i henhold til købeloven, send os en mail, på xo@lamourbox.dk sender vi et gratis returlabel. 

Reklamation er gældende hvis produktet har en defekt som ikke er forårsaget af slid, forkert betjening eller misvedligeholdelse.