Velkommen til L’AMOURBOX

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring dit abonnement eller din boks, ris eller ros eller bare en god idé, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gøre vores allerbedste for at hjælpe dig. Du kan kontakte os på følgende måder:

Telefon

Du kan på alle hverdage kontakte os på telefon 60 55 59 70. Vi sidder klar ved telefonen hver man-fredag kl. 10-16. NB: Mellem jul og nytår (d. 27.-1. januar) holder telefonen lukket, men du er altid velkommen til at skrive en mail til os og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Mail

Du kan altid kontakte os på mail kundeservice@lamourbox.dk. Vi bestræber os på at svare på dine mails indenfor 3 timer fra man-fredag kl. 10-16.

Sociale medier

L’AMOURBOX er aktiv på de fleste sociale medier, og det er derfor også muligt at kontakte os på Facebook, hvor vi vil svare på kommentarer og beskeder jævnligt. Du kan også bruge formularen herunder. Så sender du en direkte besked til vores kundeservice.

@lamourbox.dk

i virkeligheden (altså på instagram)

❤️❤️❤️1000 FØLGERE!!❤️❤️❤️ >>>KONKURRENCE!!<<<
Vind 2 L
Juni er hjerternes fest 😍😍 #lamourbox #LamourboxSummerLovin #lamourbox4
Summer Lovin
❤️Her er den så❤️ Den nye boks 📦 Vi er simpelthen så glade for det nye design - det håber vi også I er ❤️😍
Poof! Den nye boks udkommer i dag - vi sender den kl. 17 ! således skulle den være klar til alle vores dejlige medlemmer inden weekenden 😍. #lamourbox4 #summerlovin