Velkommen til L’AMOURBOX

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring dit abonnement eller din boks, ris eller ros eller bare en god idé, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gøre vores allerbedste for at hjælpe dig. Du kan kontakte os på følgende måder:

Telefon

Du kan på alle hverdage kontakte os på telefon 60 55 59 70. Vi sidder klar ved telefonen hver man-fredag kl. 10-16. NB: Mellem jul og nytår (d. 27.-1. januar) holder telefonen lukket, men du er altid velkommen til at skrive en mail til os og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Mail

Du kan altid kontakte os på mail kundeservice@lamourbox.dk. Vi bestræber os på at svare på dine mails indenfor 3 timer fra man-fredag kl. 10-16.

Sociale medier

L’AMOURBOX er aktiv på de fleste sociale medier, og det er derfor også muligt at kontakte os på Facebook, hvor vi vil svare på kommentarer og beskeder jævnligt. Du kan også bruge formularen herunder. Så sender du en direkte besked til vores kundeservice.

@lamourbox.dk

i virkeligheden (altså på instagram)

Hos L
"Så er der kun få dage tilbage før oktober boxen bliver sendt og spændingen endelig bliver forløst 🙌🏻 Indtil da kan du få dette lille hint - kan du gætte hvad der er i boxen? 💕" #lamourbox6 #sneakpeek #halloween #wink
Vi håber i er ligeså vilde med Lust Lady Explosion som vi er!? Lust er nemlig helt perfekt til forspil med din partner og derfor vi tænkte i ville synes om det ❤️ #lamourbox5 #lust #forspil #lamourbox #romantik #forspil
Vi håber at I nyder udsigten lige så meget som vi gør! Hav en dejlig weekend sammen med L
Er du klar til at blive forkælet i weekenden? Der bør være tid til at ringe med klokken et par gange eller 5💓