Handelsbetingelser

Hjemmesiden lamourbox.dk drives af firmaet:

LAMOURBOX ApS, CVR: 40155929

Njalsgade 19 D
2300 København S

Nedenstående betingelser gælder for websitet lamourbox.dk, de abonnement services, der tilbydes på websitet, samt de produkter, der leveres i henhold til abonnementerne.

Ved brug af websitet eller ansøgning om et L’AMOURBOX abonnement via websitet, accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem.

Det anbefales at læse disse handelsbetingelser igennem. L’AMOURBOX anbefaler, at du printer en kopi af disse handelsbetingelser. Har du yderlige spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du altid velkommen til at kontakte os på mail hi@lamourbox.com eller på livechat.

REGLER FOR ABONNEMENT:

For at tegne et abonnement hos L’AMOURBOX skal du være fyldt 18 år. Vi gør også opmærksom på, at L’AMOURBOX kun kan levere i Danmark (dette gælder desværre ikke adresser på Grønland og Færøerne).

Abonnementet mellem forbruger og L’AMOURBOX træder først i kraft, når du modtager en bekræftelsesmail fra L’AMOURBOX på den e-mailadresse, som er blevet angivet ved oprettelse af medlemskab. Modtager du ikke en bekræftelsesmail, kan dette skyldes, at du har oplyst en ukorrekt mailadresse og hører du ikke videre fra os, bedes du venligst kontakte os hurtigst muligt, for at sikre at din ansøgning om abonnement er modtaget og godkendt af L’AMOURBOX.

Abonnementsaftalen medfører, at du én gang hver kalendermåned modtager produkter fra L’AMOURBOX til den adresse, du har angivet ved oprettelse af medlemskab. Visse special abonnementer (f.eks. gavekort) kan være begrænsede til én levering, således at aftalen kun gælder for denne ene konkree levering og automatisk ophører derefter. L’AMOURBOX er typisk sammensat af flere 5-7 forskellige produkter, der leveres i én særlig pakke - nemlig L’AMOURBOX.

Hvis et produkt mangler eller er defekt, så forbeholder vi os retten til at sende et andet produkt uden at oplyse dette på forhånd.

Vi forbeholder os ret til at afste fra at handle med dig uden begrundelse.

PRISER HOS L’AMOURBOX:

Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl, gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på websitet. Priserne er inklusive moms.

Abonnementsprisen består normalvis af et periodemæssigt abonnementsgebyr (hver 2. måned). De priser, der gør sig gældende for dit L’AMOURBOX abonnement, vil være fremhævet når du ansøger om et abonnement.

Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres af L’AMOURBOX til enhver tid. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, hvor du har oprettet dit L’AMOURBOX abonnement, medmindre vi giver dig besked om prisændringer. Accepterer du ikke de evt. ændrede vilkår, har du 20 dage fra meddelsen er sendt, til at informere L’AMOURBOX herom, hvorefter dit abonnement vil ophøre omgående.

Det er som kunde dit ansvar, at holde din adresse sikker og opdateret. Vi dækker ikke, hvis en boks er bestilt til et åbent gadeområde, hvor pakken er let tilgængelig for andre. Ej heller hvis adressen ikke er opdateret inden d. 25 måneden før udsendelse.

Vi informerer om ændringer i abonnementet via nyhedsmailen. Det er kundens ansvar at være på denne liste, eller holde sig opdateret via vores hjemmesides informationer.

BETALING:

Ved oprettelse af dit L’AMOURBOX abonnement accepterer du at betale det periodemæssige abonnementsgebyr, indtil abonnementet opsiges.

Det første periodemæssige abonnementsgebyr betales straks forbindelse med oprettelse af dit abonnement. Efterfølgende abonnementsgebyrer betales normalt d. 1. hver kalendermåned i den måned, hvor L’AMOURBOX udsendes. Såfremt din ansøgning om abonnement ikke accepteres, vil der ikke blive trukket nogle gebyrer fra din konto. OBS: tilmelder du dig inden månedens udsendelse, vil du først blive trukket for foregående måneds L’AMOURBOX (såfremt denne ikke er udsolgt) og derefter den aktuelle måneds L’AMOURBOX. Der vil gå ca. en uge imellem betalingerne.

Betaling kan gennemføres med dankort og internationale betalingskort (VISA, MasterCard, JBC).

Du accepterer ved oprettelse af dit abonnement, at vi opkræver periodemæssige abonnementsgebyrer fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betalingsmetode. Dette kan enten foregå via din konto på websitet, eller ved at sende en e-mail til hi@lamourbox.com (med tillæg af den tid, ve med rimelighed har brug for for at ændre betalingsmetoden).

Ved bestilling i en udsendelsesmåned vil boksen kunne have helt op til 4 ugers levering.

Alle betalinger foregår gennem en sikker SSL-frobindelse, og al data er krypteret. L’AMOURBOX kan på intet tidspunkt se alle dine kortoplysninger. OBS: L’AMOURBOX sender ikke girokort pr. efterkrav.

Betaling kan også ske med et gavekort udstedt af L’AMOURBOX (under iagttagelse af de betingelser, der fremgår af det pågældende gavekort).

Vi forbeholder os ret til at lave et kredittjek på dig.

PERSONDATA:

Når du opretter et abonnement hos L’AMOURBOX har vi brug for navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Ingen personlige oplysninger, der registreres på lamourbox.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tingængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares fortroligt og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos lamourbox.dk.
Personoplysningerne registreres hos LAMOURBOX ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige er L’AMOURBOX.

Ifølge persondataloven, har du, som registreret hos L’AMOURBOX, altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse med dette sendes til: hi@lamourbox.com.

I forbindelse med bestilling hos lamourbox.dk samtykker du endvidere, at vi må kontakte dig i forbindelse med behandling af din ansøgning om abonnement. Vi eftersender kun tilbud og nyhedsbreve til din e-mailadresse, hvis du under oprettelsen har givet samtykke til dette. Hvis du ikke har givet samtykke til dette, vil vi ikke kontakte dig yderligere efter endt behandling af din oprettelse

Læs mere om Persondata (GDPR).

KOMMUNIKATION:

Kommunikation mellem L’AMOURBOX og forbruger sker på hi@lamourbox.com og den mailadresse, som du har angivet på din L’AMOURBOX-konto.

OPSIGELSE OG AUTOMATISK FORNYELSE:

Både du og L’AMOURBOX kan til hver en tid og uden begrundelse opsige dit abonnement til ophør ved udløbet af den gældende abonnementsperiode.

Du afmelder din konto enten ved at sende en e-mail til hi@lamourbox.com. Dit L’AMOURBOX abonnement er ophørt, når L’AMOURBOX sender dig en bekræftelsesmail på dette til den e-mailadresse, som du har angivet på din konto eller har skrevet til kundeservice fra. Vær opmærksom på at opsigelsesvarsel er 10 arbejdsdage inden næste udsendelse som typisk er d. 5. i måneden. Det skyldes at vi tilpasser hver boks til vores medlem og derfor går i gang med pakke inden udsendelsesdatoen

FORTRYDELSESRET:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret til at fortryde dit medlemsskab, der gør sig gældende fra den dag, du modtager din første L’AMOURBOX. Fortrydelsesfristen skal altid omfatte mindst syv arbejdsdage.

Din fortrydelsesret kan kun udøves, såfremt produkterne i din tilsendte L’AMOURBOX i al væsentlighed er uændrede. Dette gælder ikke i tilfælde af at et eller flere produkter er blevet beskadiget eller ændre på grund af en handling, der har været nødvendig for at undersøge produktet, eller på grund af en omstændighed, der ikke kan henføres til dig. Ydermere skal boksen være komplet ubrudt.

Din fortrydelsesret udøves ved at du for egen regning returnerer din L’AMOURBOX til os. Vi gør opmærksom på, at du har 14 dage fra du modtager din første L’AMOURBOX til at returnere den til os. Vi beder dig venligst altid kontakte hi@lamourbox.com og oplyse L’AMOURBOX om din fortrydelse samt dit kundenummer inden du returnerer din L’AMOURBOX til os. Din L’AMOURBOX kan returneres til 

Hjemmesiden lamourbox.dk drives af firmaet:

LAMOURBOX ApS, CVR: 40155929

Njalsgade 19 D
2300 København S

Vælger du at udøve din fortrydelsesret, refunderer L’AMOURBOX det beløb, som du har betalt for din L’AMOURBOX, såfremt det stemmer overens med vores returpolitik.

Vi gør opmærksom på, at der kan gå op til 10 hverdage fra vi modtager din pakke til behandlingen er gennemført. Du vil altid modtage en mail fra os, når vi har modtaget og behandlet dit produkt.

REKLAMATION:

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos L’AMORBOX som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten kan være begrænset af varens naturlige holdbarhed. Ønsker du at reklamere over en vare, skal dette gøres in for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale fragtomkostninger. Sørg ALTID for at kontakt os, før du sender din reklamation afsted til os og oplys dit kundenummer.

Når du har kontaktet os, sender vi dig en gratis elektronisk returlabel, som du kan bruge til at sende din pakke retur til os.

RETURPOLITIK:

Når du har udøvet din fortrydelsesret og returneret din L’AMOURBOX til os, vil vi refundere dig det skyldige beløb senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget L’AMOURBOX’en retur.

Du vil altid modtage en bekræftelsesmail, når vi har modtaget din L’AMOURBOX. Der kan gå op til 7 hverdage fra vi modtager din pakke til behandlingen er gennemført.

OBS: Har du betalt med MasterCard eller VISA Electron/Debit, skal du være opmærksom på, at der kan gå op til 28 dage, før du kan se pengene på din konto - dette er noget, der er ønsket fra MastCard og VISA Debit/Electrons side, og er derfor ikke noget, vi kan ændre på. Er du i tvivl, kontakt da din bank.

Ved fortrydelse af køb betaler du selv for omkostningerne ved at returnere L’AMOURBOX til os.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udøver hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi tilbagefører pengene for dit køb via samme betalingsmiddel, som er tilknyttet din konto hos L’AMOURBOX, medmindre andet er aftalt. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

FORCE MAJEURE:

I tilfælde af visse begivenheder uden for vores rimelig kontrol, kan L’AMOURBOX ikke holdes ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af nogen af vores forpligtelser af et abonnement.

Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelig kontrol og omfatter i særdeleshed (uden begrænsing) følgende eksempler:

- Strejker, lockout eller andre faglige aktioner.

- Civile uroligheder, oprør, invasion, terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krog eller trussel eller forberedelse til krig.

- Brand, eksplosion, naturkatastrofer eller advarsel om naturkatastrofer med evakuering som følge, epidemier.

- Umulighed af brug af jernbaner, skibsfart, fly, biltransport eller anden form for offentlig eller privat transport; og

- Umulighed af brug af offentlige eller private telenet.

Vores ydelser i henhold til ethvert abonnement anses for at være suspenderet for den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. L’AMOURBOX vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe Force Majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til abonnement kan gennemføres til trods for force majeure hændelsen.

TREDJEPARTS WEBSTEDER:

L’AMOURBOX’ website kan indeholde links til hjemmesider, der drives af en af vores partnere, annoncører eller tilknyttede selskaber eller andre tredjeparter. Bemærk, at vi ikke er ansvarlige for indholdet af sådanne hjemmesider eller de varer eller tjenester.

INTELLEKTUEL EJENDOMSRET:

L’AMOURBOX eller vores licensgivere ejer alle immaterielle rettigheder til websitet og alle materialer lagt ud på websitet. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.

Du må gerne udskrive en kopi eller downloade uddrag af websitet, såfremt det er til personlig brug. Du må ikke bruge nogen del af vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål uden først at indhente en license fra os eller vores licensgivere.

Ved oprettelse af et abonnement, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra kommentarer om L’AMOURBOX, L’AMOURBOX produkter og/eller abonnementer, som du har anført på websitet, blog eller sociale medier samt at bruge disse citater på vores website, på sociale medier og ved anden markedsføring.

TILFØJELSER OG ÆNDRINGER:

Du er bundet af de forhold, der gør sig gældende fra det tidspunkt, du har tegnet L’AMOURBOX abonnementet. Vi kan fra tid til anden foretage tilføjelser eller ændringer i disse vilkår. Hvis vi ændrer i dine vilkår eller laver tilføjelser til dit abonnement, vil du altid blive underrettet herom. I tilfælde af, at du ikke accepterer disse ændringer eller tilføjelser, har du 60 dage fra den dato, hvor vi har kontaktet dig om ændringer eller tilføjelser, til at informere os om det (i dette tilfælde vil dit abonnement straks ophøre).

OVERDRAGELSE AF RETTIGHEDER OG PLIGTER:

Overdragelse af dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til abonnementet kan ikke foregå uden vores skriftlige samtykke.

L’AMOURBOX kan til enhver tid i din abonnementsperiode overdrage vores rettigheder eller forpligtelser i henhold til abonnementet.

LOVVALG OG TVISTER:

Ovenstående vilkår og regler for dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister i anledning af disse vilkår eller dit abonnement, skal afgøres ved de danske civile domstole.

GAVEKORT:

Ved køb af gavekort har du to ugers returret, hvor du er berettiget til at få pengene retur. Pengene kan kun tilbageføres, såfremt gavekortet ikke er blevet indløst.

Det er ikke muligt for modtageren af gavekortet, at få gavekortets værdi udbetalt.

Når gavekortet indløses, vil modtageren få den første boks ved næste boks-udsendelse (midten af hver måned).

Er man som gavekort-abonnent utilfreds med en boks, kan man ikke få boksens pris tilbageført. Derimod kan man sende boksen retur og få et tilgodebevis svarende til en ny L’AMOURBOX, som kan bruges til en tidligere boks eller en boks efter at gavekortsabonnementet er udløbet. Dette forudsætter, at produkterne ikke er brugt og stadig er i original emballage.

Du kan også vælge et gavekort til vores hjemmeside Winkwink.dk til en værdi på 100,-.

LEVERING:

Efter oprettelse af L’AMOURBOX abonnement, vil du modtage en L’AMOURBOX hver måned. Afhængig af hvornår i en kalendermåned, du har tegnet et L’AMOURBOX abonnement, vil den første L’AMOURBOX blive leveret i samme måned eller næste måned. Et estimeret leveringstidspunkt er oplyst i den meddelse, du modtager, når L’AMOURBOX er blevet eller er på vej til at blive sendt til dig.

Hvis en L’AMOURBOX er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere den pågældende L’AMOURBOX i den aktuelle kalendermåned. I dette tilfælde vil der ikke blive trukket et abonnementsgebyr fra din konto i den pågældende måned. Til gengæld sender vi dig den næste boks.

Du kan selv vælge, om du vil have din L’AMOURBOX sendt hjem til dig, eller om du vil afhente den i en pakkeshop. L’AMOURBOX sendes med DAO og BRING.

KLAGEADGANG:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte hi@lamourbox.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr.

Hjemmesiden www.lamourbox.dk drives af firmaet:
LAMOURBOX ApS CVR nr: 40155929
Njalsgade 19 D - 2300 København S

Vær opmærksom på at du ikke kan hente eller betale for varer på denne eller andre adresser. Denne shop er kun online!

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.09.2023.