Ahh, foråret er kommet. Endelig! Selvom livet stadig er forholdsvist udfordrende i disse tider kan vi nu nyde længere dage, mere sol og frodige omgivelser – og det vil helt sikkert kickstarte vores frisky sider.

Med denne boks opfordrer vi jer til at udforske jeres lyster og krops behov. Slap af, #gowithyourflow og nyd din nye box.Kærligst,
L’AMOURBOX

The Specialist

L’AMOURBOX

Vi er klar med endnu en vidunderlig vibrator til dig, og denne gang har vi fuld fokus på indvendig forkælelse. Med The Specialist kan du nå dit oh-so-good spot alt imens vibrationerne får din krop til at summe af nydelse.

Sådan bruger du den:
Åben vibratoren og indsæt 1x AA-batteri, og påfør så låget igen. Tryk på knappen på toppen af låget for at tænde den. Tryk igen for at skifte vibrationsmønster. Hold knappen nede for at slukke den.

Oral Pleasure Arousal Lip Gloss

Bijoux Indiscrets

Hvad end du gerne vil have kysseklare, silkebløde læber eller har lyst til at drille din partner under oralsex, så er denne lip gloss her for dig. Tilføj produktet på dine læber og føl den prikkende effekt af kulde og varme sprede sig.

Sådan bruger du den:
Tilføj den ønskede mængde produkt på dine læber. Gentag efter behov.

The Facilitator

L’AMOURBOX

Denne glidecreme er lavet af 100% naturlige ingredienser, og så er det vores helt eget og nyeste produkt i rækken, og vil med garanti give dig ekstra nydelse. Vi kan ikke sige det nok: The wetter the better! Så på med glidecremen og nyd det!

Sådan bruger du den:
Påfør den ønskede mængde produkt på de kropsdele du vil. Gentag efter behov. Kan også bruges direkte på dit legetøj.

The Carrier

L’AMOURBOX

I har længe spurgt efter en praktisk taske til jeres produkter og nu er den her endelig! Vi har lavet den perfekte, diskrete taske til det vigtigste legetøj, hvad end du skal besøge en certain someone eller du skal på en rejse.

Sådan bruger du den:
Lyn op, tilføj dine favorit produkter i tasken, lyn igen og så er du afsted. Nemt!