Velkommen til L’AMOURBOX

Under Lock and Key - April 2019
Under Lock and Key - April 2019

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Bondage har i de sidste år sneget sig ud af de mørke kældre og ind i rigtig mange pars soveværelser, og det vil vi gerne fejre. Derfor denne boks, der indeholder lidt til enhver smag, så er det bare om at finde ud af, hvem der skal tage styringen og hvem der skal slippe kontrollen, for bondage handler om meget andet end lænker og låse; det handler om tillid og leg, det handler om at mærke sig frem og bruge sanserne. Er du klar til at give slip?
Minimumsværdi 600kr. - ingen binding
ELLER

Detaljer

Massagelys - Petits Joujoux

Stemning bliver nemt sat med dette fine massagelys fra Petit Joujoux, der dufter fantastisk af vanilje og sandel- træ. Når I tænder lyset vil det blive til en lun og sensuel massageolie, som du kan bruge på din partner efter nogle minutter helt uden at brænde dig, så det er bare om at komme i gang. Lyset indeholder også jojobao- lie og sheasmør, der gør din hud både blød og smidig.

Håndmanchetter - L'Amourbox

Med disse håndmanchetter kan du fastlåse din partners hænder lige præcis der hvor du vil. Du lukker dem nemt, og fastgøre stropperne lige nøjagtigt til det du har lyst til. Det kan være sengestolpen, spisebordet eller måske døren? Håndmanchetterne er foret, så de er behaglige at have på og lukkes nemt med en smart velcrolukning.

Pisk - L'Amourbox

Svirp! Med denne skønne pisk fra L’AMOURBOX’s eget mærke, vil du kunne give din partner en sensuel og brændende følelse. Pisken er lavet i højkvalitets læder og er nem at håndtere med et solidt håndtag og de mange “haler” vil med sikker- heden være en succes - Måske når din partner er fastgjort med hånd- manchetter.

Pinwheel - L'Amourbox

Den ser måske ret skræmmende ud, men faktisk er et pinwheel ikke meget mere smertefuldt end en let kilden. Du bestemmer selvfølgelig selv om der skal lidt mere smerte til, alt efter hvor hårdt du ruller den hen over din partners hud. Prøv først at rulle hjulet ned af oversiden af din partners arm uden at trykke hårdt og når I har mærket hinan- dens grænser af, prøv så at eksperi- mentere andre steder på kroppen.

@lamourbox.dk

i virkeligheden (altså på instagram)

Vi elsker når I deler kærligheden med os! ❤️Hvad synes du om vores Juniboks?💋📸 @inspobymatilda
Det er endelig fredag! ✨Tid til at slappe af og forkæle sig selv. ❤️Hvad med en massage?
Noget mangler…👀
Kan du gætte hvad?💋
💞Tag din bedste veninde eller din partner…  eller begge 😉
Sig, “Oh Yes”! Yes to Joy!💋