Velkommen til L’AMOURBOX

FAQ

4

De 3 vigtigste spørgsmål

 • Hvad er L'AMOURBOX?

  L’AMOURBOX er en lille erotisk boks fyldt med overraskelser til dig eller med din partner. L’AMOURBOX kommer ind ad døren til dig hver 2. måned, og boksens indhold vil altid være en overraskelse indtil I modtager den. Men vi kan love dig, at der altid vil være noget i boksen, der kan få et smil frem på dine læber ;-)

   

 • Hvad koster L'AMOURBOX?

  L’AMOURBOX koster kun 229,- hvert 6. uge + 19kr. fragt og håndtering. Ingen skjulte overraskelser :-)

 • Kan jeg opsige mit L'AMOURBOX abonnement?

  Ja, du kan altid opsige dit L’AMOURBOX abonnement. Vi har ingen fast binding, og du kan derfor til enhver tid beslutte dig for at opsige abonnementet. Der kommer Ingen overtalelsesmails eller opkald eller sure miner herfra, selvom vi selvfølgelig altid er kede af det, når et af vores søde medlemmer vil forlade os :/ Ved afmelding mister du også alle dine L’Amour Point og unikke tilbud på frække og romantiske produkter. Fra den dag, vi deaktiverer dit abonnement, vil du ikke blive trukket for flere L’Amourbox’e. Den sidste L’Amourbox, du modtager, vil således være den, du sidst har betalt for inden din opsigelse. Vi gør opmærksom på, at vi låser for opsigelser af hensyn til pakning af forsendelser, da vi ikke sælger pakker individuelt efterfølgende. Du kan altid opsige dit abonnementet ved at kontakte vores søde kundeservice på xo@lamourbox.dk. Vi låser vores opsigelser i perioderne herunder. Alle opsigelser der sker imellem disse dage vil modtage den efterfølgende boks som den sidste boks og automatisk blive opsagt efterfølgende.

  Fra og med
  13. Jan. 2020
  Til og med
  17. Jan. 2020
  Fra og med
  25. Feb. 2020
  Til og med
  29. Feb. 2020
  Fra og med
  21. Mar. 2020
  Til og med
  1. Apr. 2020
  Fra og med
  25. Apr. 2020
  Til og med
  6. Maj. 2020
  Fra og med
  2. Jun. 2020
  Til og med
  13. Jun. 2020
  Fra og med
  21. Jul. 2020
  Til og med
  1. Aug. 2020
  Fra og med
  21. Aug. 2020
  Til og med
  1. Sep. 2020
  Fra og med
  30. Sep. 2020
  Til og med
  11. Okt. 2020
  Fra og med
  20. Nov. 2020
  Til og med
  1. Dec. 2020

Boksens indhold

 • Hvad kan jeg forvente at finde i en L'AMOURBOX?

  Boksens indhold vil altid være en hemmelighed indtil du pakker den op derhjemme. Dog kan du altid forvente 4-6 forskellige erotiske produkter, der kan bringe din partner og dig tættere sammen eller give jer et smil på læben og varme i kinderne. De forskellige bokse vil altid have et bestemt tema, som vil afspejles af boksens design og indhold.

 • Er L'AMOURBOXens indhold tilpasset mig?

  Både ja og nej. Vi forsøger altid at finde nye og spændende produkter, som vil gavne både dig og din partner, og som vil give jer erotisk og romantisk inspiration. Dog tager vi hensyn til din eller din partners størrelse, så vi altid sørger for at sende det produkt, der passer bedst muligt.

 • Kan jeg få en L'AMOURBOX til singler og / eller lesbiske par?
  Ja! Vi er fra September 2019 begyndt at tilpasse til til singler og lesbiske par!
 • Er boksen kun til par?
  Heldigvis er den også til singler! Som kvinde kan det meste som oftest bruges i boksen. Som mand er det desværre lidt svære og her kan du evt. kontakte os, hvis du vil vide mere om produkter i den aktuelle boks :) Vi arbejder på at gøre den helt tilpasset alle!

Betaling

 • Hvornår bliver betalingen trukket fra min konto?

  Så snart du har tilmeldt dig, trækker vi betaling for din første L’AMOURBOX. Dette er for den aktuelle boks. Betalinger for efterfølgende L’AMOURBOXES trækkes fra din konto på dagen af de nedenstående datoer. Bemærk, at der i nogle perioder vil være to betalinger i din første måned: Melder du dig ind d. 20. Juli, så modtager du boks 5, hvorefter vi d. 31 Juli igen vil trække og sende den nye boks, som så efterfølgende vil være den aktuelle nye medlemmer modtager først. Du kan læse mere om forsendelsen af dine første LAMOURBOXES under ”HVORNÅR KAN JEG FORVENTE AT MODTAGE MIN FØRSTE L’AMOURBOX?” Ønsker du ikke at beholde din første boks, kan du altid gøre brug af din fortrydelsesret og sende boksen tilbage til os. No questions asked ☺

  14. Jan. 2020 28. Feb. 2020 31. Mar. 2020 05. Maj. 2020 12. Jun. 2020 31. Jul. 2020 31. Aug. 2020 10. Okt. 2020 30. Nov. 2020
 • Hvordan kan jeg betale for L'AMOURBOX?

  Hos L’AMOUBOX kan du betale med Dankort, VISA og Mastercard.

 • Jeg har fortrudt mit køb. Hvad gør jeg?

  Er det din første boks, så bare rolig, der er ingen ko på isen! Du har nemlig 14 dages fortrydelsesret på første boks du modtager og de 14 dage starter fra den dag, hvor du modtager din L’AMOURBOX. Fortrydelsesretten skal altid omfatte 7 arbejdsdage. Vi ønsker ikke, at du skal betale for et koncept der ikke var noget for dig. Er du i tvivl, kan du altid læse mere om vores handelsbetingelser her: www.lamourbox.dk/handelsbetingelser Er dette ikke din første L'amourbox, så kan den ikke fortrydes. Dette skyldes, at vi ikke kan gensælge ældre bokse, og derfor har valgt kun at producere på bestilling.

 • Kan jeg ændre mine betalingsoplysninger?

  Ja, selvfølgelig kan du det, og det er faktisk også helt vildt nemt! Du logger blot ind på din konto og ændrer betalingsmetode under fanen “mit abonnement”. Husk at trykke “gennemfør”, så de ændrede oplysninger bliver registreret i vores system.

   

Levering

 • Hvordan skifter jeg min leveringsadresse?

  Du går blot ind under din konto og opdatere din leveringsadresse

  Det er super nemt :)
 • Hvornår får jeg min første L'AMOURBOX?

  Som udgangspunkt får du din første L'AMOURBOX dagen efter du bestiller. Herefter vil du få en hvert sjette uge.

 • Hvornår bliver min næste L'AMOURBOX leveret?

  L’AMOURBOX sendes ud til alle abonnenter én gang hvert sjette uge. Udsendelsestidspunktet vil altid være ca. midt på udsendelsesmåneden, men vi afslører det aldrig før på selve udsendelsesdagen ;-) Efter udsendelse modtager du din L’AMOURBOX indenfor en uge.

   

 • Hvordan og hvor bliver min L'AMOURBOX leveret?

  L’AMOURBOX leveres med BRING eller DAO, og det er helt op til dig at bestemme, om du vil have leveret din L’AMOURBOX hjem til dig selv eller til en pakkeshop i nærheden.

   

 • Kan jeg få sendt min L'AMOURBOX til andre lande end Danmark?

  Vi er pt. tilgængelige i Danmark, Norge, Sverige og Holland. (gælder ikke Færøerne og Grønland).

   

@lamourbox.dk

i virkeligheden (altså på instagram)