Velkommen til L’AMOURBOX

FAQ

4

De 3 vigtigste spørgsmål

 • Hvad er L'AMOURBOX?

  L’AMOURBOX er en lille erotisk boks fyldt med overraskelser til dig og din partner. L’AMOURBOX kommer ind ad døren til dig hver 2. måned, og boksens indhold vil altid være en overraskelse indtil I modtager den. Men vi kan love dig, at der altid vil være noget i boksen, der kan få et smil frem på dine læber ;-)

   

 • Hvad koster L'AMOURBOX?

  L’AMOURBOX koster kun 199,- hver anden måned inklusiv fragt og håndtering. Igen skjulte overraskelser :)

 • Kan jeg opsige mit L'AMOURBOX abonnement?

  Ja, du kan altid opsige dit L’AMOURBOX abonnement. Vi har ingen fast binding, og du kan derfor til enhver tid beslutte dig for at opsige abonnementet. Ingen overtalelsesmails eller opkald eller sure miner herfra!

  OBS. Du kan opsige abonnementet ved at kontakte vores søde kundeservice på kundeservice@lamourbox.dk med hvilken dato, du ønsker din udmeldelse skal træde i kraft fra.

Boksens indhold

 • Hvad kan jeg forvente at finde i en L'AMOURBOX?

  Boksens indhold vil altid være en hemmelighed indtil du pakker den op derhjemme. Dog kan du altid forvente 5-7 forskellige erotiske produkter, der kan bringe din partner og dig tættere sammen eller give jer et smil på læben og varme i kinderne. De forskellige bokse vil altid have et bestemt tema, som vil afspejles af boksens design og indhold.

 • Er L'AMOURBOXens indhold tilpasset mig?

  Både ja og nej. Vi forsøger altid at finde nye og spændende produkter, som vil gavne både dig og din partner, og som vil give jer erotisk og romantisk inspiration. Dog tager vi hensyn til din eller din partners størrelse, så vi altid sørger for at sende det produkt, der passer bedst muligt.

 • Kan jeg få en L'AMOURBOX til lesbiske par?

  xx

Betaling

 • Hvornår bliver betalingen trukket fra min konto?

  Så snart du har tilmeldt dig, trækker vi betaling for din første L’AMOURBOX. Betalinger for efterfølgende L’AMOURBOXES trækkes fra din konto omkring d. 1. i den pågældende kalendermåned, hvor boksens sendes ud. Bemærk, at der i nogle perioder vil være to betalinger i din første måned: Melder du dig ind i starten af en måned, vil vi, i forbindelse med indmeldelsen, trække betaling for sidste måneds boks, som vi sender afsted med det samme (vi sender denne L’AMOURBOX, da vi ønsker, at du skal have mulighed for at opleve vores bokse så hurtigt som muligt i stedet for at vente til den hemmelige udsendelsesdato). Derefter trækker vi betalingen for den aktuelle måneds L’AMOURBOX indenfor en-to uger efter første betaling. Du kan læse mere om forsendelsen af dine første LAMOURBOXES under ”HVORNÅR KAN JEG FORVENTE AT MODTAGE MIN FØRSTE L’AMOURBOX?” Ønsker du ikke at beholde en specifik boks, kan du altid gøre brug af din fortrydelsesret og sende boksen tilbage til os. No questions asked ☺

 • Hvordan kan jeg betale for L'AMOURBOX?

  Hos L’AMOUBOX kan du betale med Dankort, VISA og Mastercard.

 • Jeg har fortrudt mit køb. Hvad gør jeg?

  Bare rolig, der er ingen ko på isen! Du har nemlig altid 14 dages fortrydelsesret og de 14 dage starter fra den dag, hvor du modtager din L’AMOURBOX. Fortrydelsesretten skal altid omfatte 7 arbejdsdage. Er du i tvivl, kan du altid læse mere om vores handelsbetingelser her: www.lamourbox.dk/handelsbetingelser

 • Kan jeg ændre mine betalingsoplysninger?

  Ja, selvfølgelig kan du det, og det er faktisk også helt vildt nemt! Du logger blot ind på din konto og ændrer betalingsmetode under fanen “mit abonnement”. Husk at trykke “gennemfør”, så de ændrede oplysninger bliver registreret i vores system.

   

Levering

 • Hvordan skifter jeg min leveringsadresse?

  Du sender en mail til kundeservice@lamourbox.dk med den nye adresse.

  Får du sendt til pakkeboks: Oplys gerne hvilken pakkeshops du ønsker sendt til fremadrettet. Ellers vælger vi den nærmeste på din adresse.

  Du kan finde en liste over pakkeshops på gls.dk

 • Hvornår får jeg min første L'AMOURBOX?

  Som udgangspunkt får du din første L'AMOURBOX dagen efter du bestiller. Herefter vil du få en hver 2. måned. 

 • Hvornår bliver min næste L'AMOURBOX leveret?

  L’AMOURBOX sendes ud til alle abonnenter én gang hver anden måned. Udsendelsestidspunktet vil altid være ca. midt på udsendelsesmåneden, men vi afslører det aldrig før på selve udsendelsesdagen ;-) Efter udsendelse modtager du din L’AMOURBOX indenfor en uge.

   

 • Hvordan og hvor bliver min L'AMOURBOX leveret?

  L’AMOURBOX leveres med GLS, og det er helt op til dig at bestemme, om du vil have leveret din L’AMOURBOX hjem til dig selv eller til en pakkeshop i nærheden. Fragten koster det samme, uanset hvad du vælger.

   

 • Kan jeg få sendt min L'AMOURBOX til andre lande end Danmark?

  Nej, desværre ikke på nuværende tidspunkt. For tiden sender vi kun L’AMOURBOX til adresser i Danmark (gælder ikke Færøerne og Grønland).

   

@lamourbox.dk

i virkeligheden (altså på instagram)

Sharing is caring 💕 Kender du en dejlig veninde eller ven, som fortjener at kende til L’amourbox konceptet? 😍 
#veninde #tips #anbefaling #weekend #forkælelse #julegaveide #romantisk
Så blev det endelig fredag og det betyder massere af forkælelse. XO me for Christmas 😍 
#Lamourbox #Weekend #Julefrokost #Nissepiger #Nydelse #Forkælelse #Slappeaf
I vores nyeste L’AMOURBOX finder du blandt andet dette fine Blindfold fra Bijoux Indiscret - Nogle gange er det godt at lade sin partner tage styringen 💕 
#Lamourbox #Romantik #Spændt #Feedback #Forslag #GivSlip
Vi håber at alle vores søde medlemmer har haft en dejlig weekend med jeres nye L
Det er lidt koldt her i december og så er det godt man kan lune sig lidt med L’AMOURBOX på de kolde vinterdage 😍
#Romantiskbox #Koldtid #Frækkeoplevelser #jul #december